VONKEN

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in vonken? Dan bent u bij Koetsenruyter zeker aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verspanen van diverse soorten RVS, Staal, Brons, Aluminium en kunststof. Zowel in draadvonken als in zinkvonken hebben wij veel ervaring. Omdat we veel verschillende soorten technieken beheersen, kunnen we u met nagenoeg elk project helpen!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

VONKEN | KOETSENRUYTER IS UW SPECIALIST

De producten die door ons vervaardigd worden, worden toegepast in verschillende branches. Denk hierbij aan de autobranche, voedingsmiddelen industrie, de medische sector en offshore. Al deze branches vertrouwen op de klantvriendelijkheid, de kwaliteit en de service die Koetsenruyter u kan bieden!

Met ons machinepark vervaardigen wij zowel eenvoudig als complexere werkstukken. Draai en/of freeswerk met nauwkeurige toleranties of werk met wat ruimere passingen, passen beiden goed bij ons. Wij werken met zowel CNC als Conventionele machines, hierdoor kunnen wij zeer diverse werkzaamheden uitvoeren. Ook beschikken wij over een steekbank voor het steken van spiebanen.

VRAGEN? KOM MET ONS IN CONTACT!

Omdat wij veel ervaring hebben met veel verschillende producten, kunnen we u uiteraard helpen met uw vragen. Neem gerust contact met ons op, dit kan per e-mail of per telefoon. Weet u al ongeveer wat u wilt? Vraag dan een offerte aan via de website. Wij komen dan zo snel mogelijk met een passend prijsvoorstel. Tot ziens bij Koetsenruyter!

CONTACT / OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact op met één van onze vakmensen via onderstaand formulier, 0165 – 32 67 47 of stel uw vraag via info@koetsenruytermb.nl en laat u informeren. Wij streven ernaar om onze levertijden zo kort mogelijk te houden tegen een scherpe prijs!

Contact formulier

    Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, vraag dan hier uw offerte aan.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.