Metaalbewerking Roosendaal

Op zoek naar metaalbewerking Roosendaal? Koetsenruyter Metaalbewerkingen staat voor u klaar. Met onze vakkundige specialisten die allemaal over andere technieken beschikken, kunnen wij u verder helpen met uw wensen. Zo zijn wij goed in het verspanen van de volgende materialen: RVS, Brons, Staal, Messing, Koper, Aluminium en kunststoffen. Heeft u andere materialen die bewerkt moeten worden? Ook dit is geen probleem!

Neem contact met ons op en informeer naar al onze mogelijkheden.

Metaalbewerking Roosendaal | Koetsenruyer is uw partner!

Koetsenruyter is al sinds 2007 gespecialiseerd in het verspanen van materialen. Wij hebben geen vaste vestigingsplaats en kunnen onze klanten daarom gemakkelijk in heel Nederland verder helpen. Wij zijn in staat om klanten in verschillende branches te helpen waaronder in de automotive industrie, voedingsmiddelenindustrie, medische sector, machinebouw, chemie, offshore, interieurbouw, scheepsbouw.

Zoekt u een partner waarop u kunt vertrouwen? Zoek dan niet verder! Bij Koetsenruyter staan we voor servicegerichtheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Dit wordt ondersteund door ons ISO 9001 certificaat dat aantoont dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Tevens zijn we lid van de koninklijke metaalunie.

Onze producten

Zoals eerder benoemd kunnen we materialen voor u vervaardigen. Dit kan van enkele stuks tot kleine series en wordt op maat gemaakt. Wij zijn nauwkeurig in onze maatvoering en zorgen voor een perfecte afwerking! Benieuwd naar alle producten? Bekijk ze hier.

Wij hebben ook een machinepark waar we complexere werkstukken vervaardigen. Zo kunnen we draai en freeswerk uitvoeren en werken we met zowel CNC als Conventionele machines. Dit stelt ons in staat diverse werkzaamheden uit te voeren.

Neem contact op!

Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan ons onderstaande formulier in. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0165 – 32 67 47. Laat ons weten wat u graag wilt, dan kijken wij wat er mogelijk is.

Tot ziens!

CONTACT / OFFERTE AANVRAGEN