Metaalbewerking Breda

Bent u op zoek naar een bedrijf in de metaalbewerking Breda? Bij Koetsenruyter staan we voor u klaar! Met ruim 13 jaar ervaring met het verspanen van vele soorten materialen, waaronder roestvrijstaal (RVS), staal, aluminium, brons en kunststof, helpen wij u graag verder. Door ons vakkundige team dat over verschillende specialismes beschikt, kunnen wij flexibel met uw wensen omgaan.

Metaalbewerking Breda

Bent u benieuwd naar wat Koetsenruyter voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Koetsenruyter kan verschillende diensten voor u uitvoeren. Naast het verspanen van enkel stuks en kleine tot middelgrote series, voor diverse bedrijfstakken. Kunnen wij u ook helpen bij revisie werk, zoals het opknappen van pakkingvlakken op o.a. body’s/pomphuizen, het aanpassen en/of bv. verbussen van lagerhuizen en het herstellen of aanpassen van assen.

Met onze grote voorraad schakelen we snel indien nodig. Terwijl we dit doen streven we naar nauwkeurige maatvoering en natuurlijk een perfecte afwerking. Bovendien kunnen we niet alleen de eerder benoemde materialen verspanen. Exotische materialen zijn ons ook niet onbekend.

Over Koetsenruyter | Metaalbewerking Breda

Sinds 2007 heeft Koetsenruyter ervaring met het verspanen van diverse soorten metalen. Wij vervaardigen producten die door middel van verspanende technieken in verschillende branches kunnen worden toegepast. Zo kunt u denken aan automotive, voedingsmiddelen, chemie, offshore, machinebouw, scheepsbouw, medisch en interieurbouw.
Koetsenruyter staat voor kwaliteit, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. Goed om te benoemen is dat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn en lid zijn van de koninklijke metaalunie. Daarom geen rede om niet voor ons te kiezen!

Neem contact met ons op

Hulp nodig bij uw metaalbewerking Breda? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op via het contactformulier en onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan. Liever telefonisch contact? Dat kan ook via 0165 – 32 67 47.

Tot ziens bij Koetsenruyter Metaalbewerkingen!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.

OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact op met één van onze vakmensen via onderstaand formulier, 0165 – 32 67 47 of stel uw vraag via info@koetsenruytermb.nl en laat u informeren. Wij streven ernaar om onze levertijden zo kort mogelijk te houden tegen een scherpe prijs!

Contact formulier

    Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, vraag dan hier uw offerte aan.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.