METAAL DRAAIEN

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaal draaien? Dan moet u bij Koetsenruyter uit Rucphen zijn! Wij zijn gespecialiseerd in het verspanen van bijvoorbeeld staal, aluminium en brons. Met ons machinepark vervaardigen wij zowel eenvoudig als complexere werkstukken. Draai en/of freeswerk met nauwkeurige toleranties of werk met wat ruimere passingen, passen beiden goed bij ons. Wij werken met zowel CNC als Conventionele machines, hierdoor kunnen wij zeer diverse werkzaamheden uitvoeren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom in contact!

METAAL DRAAIEN | WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Op onze machinepagina vindt u een uitgebreid overzicht van alle machines die wij in ons bezit hebben, inclusief alle specificaties. Zo ziet u in één overzicht wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn wij altijd in staat om met u mee te denken als u een lastig vraagstuk heeft. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we elk project tot een goed einde moeten brengen.

Slechts enkele producten nodig? Geen probleem. Wij zijn sterk in het verspanen van enkel stuks en kleine tot middelgrote series, voor diverse bedrijfstakken. Ook  kunnen wij u helpen bij revisie werk. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen en/of bv. verbussen van lagerhuizen , het opknappen van pakkingvlakken op o.a. body’s/pomphuizen en het herstellen of aanpassen van assen.

Waarom metaal draaien bij Koetsenruyter metaalbewerkingen?

  • Snelle levertijd
  • Wij denken met u mee
  • Ervaren vakmensen
  • Korte doorlooptijden
  • Specialist in enkel stuks

MEER INFORMATIE NODIG?

Voor meer informatie over onze dienstverlening of ons bedrijf kunt u natuurlijk contact met ons op nemen per mail of telefonisch. Graag geven wij u alle nodige informatie! Ook denken we graag met u mee als u niet zeker weet of wij u van dienst kunnen zijn. Ook voor advies kunt u dus contact met ons opnemen. Tot ziens bij Koetsenruyter Metaalbewerkingen!

OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact op met één van onze vakmensen via onderstaand formulier, 0165 – 32 67 47 of stel uw vraag via info@koetsenruytermb.nl en laat u informeren. Wij streven ernaar om onze levertijden zo kort mogelijk te houden tegen een scherpe prijs!

Contact formulier

    Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, vraag dan hier uw offerte aan.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.