FREZEN METAAL

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het frezen metaal? Wij, van Koetsenruyter Metaalbewerkingen, helpen u graag verder! Wij hebben al ruim 13 jaar ervaring met het verspanen van diverse soorten materialen. Enkele voorbeelden hiervan zijn roestvrij staal (RVS), staal, brons, aluminium en kunststof. Ons team bestaat uit vakmensen met verschillende specialismen, waardoor wij flexibel om kunnen gaan met de wensen en eisen van onze klanten.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij met onze dienstverlening voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

FREZEN METAAL | KOETSENRUYTER METAALBEWERKINGEN HELPT U VERDER!

Maar voor welke branche zijn wij nou precies actief? Wij zijn actief voor bedrijven die op meerdere markten opereren, zoals bijvoorbeeld de automotive, voedingsmiddelen, medisch, machinebouw, chemie, offshore, interieurbouw en scheepsbouw. Heeft u slechts enkel stuks nodig? Geen zorgen. Wij zijn namelijk ook sterk in het verspanen van enkel stuks en kleine tot middelgrote series en kunnen u ook helpen met bijvoorbeeld revisie werk. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen en/of verbussen van lagerhuizen, het opknappen van pakkingvlakken op o.a. body’s- en pomphuizen en het herstellen of aanpassen van assen.

Daarnaast is ook het verspanen van exotische materialen ons niet onbekend. Veel van ons voorraad materiaal is gecertificeerd. Ook kunnen wij uw producten merken door te etsen. Indien gewenst kan het merk ook in het product ingeslagen of gegraveerd worden. Wij streven ernaar om nauwkeurige maatvoering toe te passen en de eindproducten af te werken tot in de perfectie.

MEER INFORMATIE?

Kunnen wij uw bedrijf helpen met het frezen metaal of andere metaalbewerkingen? Of heeft u nog vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact op met één van onze vakmensen via onderstaand formulier, 0165 – 32 67 47 of stel uw vraag via info@koetsenruytermb.nl en laat u informeren. Wij streven ernaar om onze levertijden zo kort mogelijk te houden tegen een scherpe prijs!

Contact formulier

    Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, vraag dan hier uw offerte aan.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.