DRAAIWERK METAAL

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in draaiwerk metaal? Dan bent u bij Koetsenruyter zeker aan het juiste adres! Wij hebben al sinds 2007 ervaring met het verspanen van diverse soorten RVS, Staal, Brons, Aluminium en kunststof. Dit doen wij voor klanten door het hele land in verschillende branches. Denk hierbij aan de offshore, automotive of voedingsmiddelen industrie! Dankzij onze ervaring in zoveel verschillende branches, weten we als geen ander hoe we elk project op de juiste manier moeten uitvoeren.

Benieuwd naar wat Koetsenruyter voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

DRAAIWERK METAAL | KOETSENRUYTER IS UW PARTNER

De producten die door ons vervaardigd worden, worden uiteindelijk toegepast in veel verschillende branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de automotive, machinebouw, de medische sector en de offshore. Al onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen als een betrouwbare partner waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Voor zowel complexe als hele eenvoudige werkstukken, bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in draai en/of freeswerk met nauwkeurige toleranties, maar ook in werk met wat ruimere passingen. We werken zowel CNC als Conventionele machines. Hierdoor kunnen we veel verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren! Ook beschikken we over een steekbank voor het steken van spiebanen. Op onze machinepagina vindt u een uitgebreid overzicht van welke machines wij in beheer hebben, met daarbij alle specificaties.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Of wilt u graag meer weten over Koetsenruyter? Dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Neem contact met ons op, zodat onze medewerkers u alles kunnen vertellen wat u wilt weten. Tot ziens bij Koetsenruyter!

OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact op met één van onze vakmensen via onderstaand formulier, 0165 – 32 67 47 of stel uw vraag via info@koetsenruytermb.nl en laat u informeren. Wij streven ernaar om onze levertijden zo kort mogelijk te houden tegen een scherpe prijs!

Contact formulier

    Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, vraag dan hier uw offerte aan.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.