DRAADVONKEN

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in draadvonken? Dan moet u zeker bij Koetsenruyter in Rucphen zijn! Wij bedienen klanten door het hele land met het verspanen van verschillende soorten RVS, Staal, Brons en Aluminium. Onze producten kunnen gebruikt worden in veel verschillende branches, zoals de offshore, scheepsbouw en de automotive. Wij kunnen u dus in elk geval van dienst zijn!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een passende offerte aan.

draadvonken

DRAADVONKEN | KOETSENRUYTER IS UW PARTNER

Met ons machinepark vervaardigen wij zowel eenvoudig als complexere werkstukken. Draai en/of freeswerk met nauwkeurige toleranties of werk met wat ruimere passingen, passen beiden goed bij ons. Wij werken met zowel CNC als Conventionele machines, hierdoor kunnen wij zeer diverse werkzaamheden uitvoeren. Ook beschikken wij over een steekbank voor het steken van spiebanen.

Op onze machinepagina vindt u een uitgebreid overzicht van alle machines die wij beschikbaar hebben, met daarbij de nodige specificaties.

KOM MET ONS IN CONTACT!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we ook in staat om met u mee te denken over de juiste oplossing voor uw vraagstuk. Vraag daarom ook gerust om advies als u er zelf niet uit komt. Wilt u graag weten wat de kosten van de werkzaamheden gaan worden? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte bij ons op. We komen dan zo snel mogelijk met een passend prijsvoorstel. Koetsenruyter staat klaar om u verder te helpen!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.

OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact op met één van onze vakmensen via onderstaand formulier, 0165 – 32 67 47 of stel uw vraag via info@koetsenruytermb.nl en laat u informeren. Wij streven ernaar om onze levertijden zo kort mogelijk te houden tegen een scherpe prijs!

Contact formulier

    Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, vraag dan hier uw offerte aan.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.