CNC DRAAIEN

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in CNC draaien? Dan bent u bij Koetsenruyter zeker aan het juiste adres! Wij hebben al sinds 2007 ervaring met het verspanen van diverse soorten RVS, staal, brons, aluminium en kunststof. We hebben een heel team van vakmensen die elk hun eigen specialisme hebben. Zo kunnen we goed inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. We willen u in een relatieve doorlooptijd een hoogwaardig product geheel naar uw wens afleveren!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Koetsenruyter voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!

CNC DRAAIEN | KOETSENRUYTER STAAT VOOR U KLAAR

cnc draaienDe producten die door ons vervaardigd worden, worden toegepast in verschillende branches. Denk hierbij aan de autobranche, voedingsmiddelen industrie, de medische sector en offshore. Al deze branches vertrouwen op de klantvriendelijkheid, de kwaliteit en de service die Koetsenruyter u kan bieden!

Met ons machinepark vervaardigen wij zowel eenvoudig als complexere werkstukken. Draai en/of freeswerk met nauwkeurige toleranties of werk met wat ruimere passingen, passen beiden goed bij ons. Wij werken met zowel CNC als Conventionele machines, hierdoor kunnen wij zeer diverse werkzaamheden uitvoeren. Ook beschikken wij over een steekbank voor het steken van spiebanen.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. We helpen u verder en geven u alle nodige informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om direct online een offerte op te vragen, zodat u weet wat de kosten ongeveer gaan worden. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid belangrijke factoren zijn, dan heeft u het juiste adres gevonden! Tot ziens bij Koetsenruyter!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.

CONTACT / OFFERTE AANVRAGEN

Neem contact op met één van onze vakmensen via onderstaand formulier, 0165 – 32 67 47 of stel uw vraag via info@koetsenruytermb.nl en laat u informeren. Wij streven ernaar om onze levertijden zo kort mogelijk te houden tegen een scherpe prijs!

Contact formulier

    Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, vraag dan hier uw offerte aan.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.