CNC DRAAIEN EN FREZEN

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in cnc draaien en frezen? Dan bent u bij Koetsenruyter Metaalbewerking zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het verspanen van diverse soorten RVS, Staal, Brons, Aluminium en kunststof. Dankzij ons uitgebreide machinepark en ons team aan vakmensen met ieder een eigen specialisme, kunnen wij een zeer divers aanbod werkzaamheden aanbieden. Hierdoor kunnen we vrijwel elk vraagstuk oplossen en u kwaliteit en tevredenheid bieden!

Benieuwd naar wat Koetsenruyter Metaalbewerking voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

CNC DRAAIEN EN FREZEN | KOETSENRUYTER IS UW PARTNER

Heeft u slecht enkele producten nodig? Ook dat is geen probleem. Wij zijn sterk in het verspanen van enkel stuks en kleine tot middelgrote series, voor diverse bedrijfstakken. Ook wij kunnen wij u helpen bij revisie werk. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen en/of bv. verbussen van onderdelen.

Doordat wij veel diverse soorten materialen op voorraad hebben, kunnen wij snel schakelen indien dit nodig is. Veel van ons voorraad materiaal is gecertificeerd. Wij kunnen u producten als het voor u nodig is merken voor de tracability. Dit wordt standaard gedaan door middel van etsen. Indien gewenst kan het ingeslagen of gegraveerd worden.

HEEFT U VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. Mail of bel ons met uw vragen of als u graag meer informatie heeft over het bedrijf of onze werkwijze. Daarnaast kunt u via de website ook eenvoudig een offerte opvragen, zodat u direct inzicht heeft in de kosten.

CONTACT / OFFERTE AANVRAGEN