CNC DRAAIEN EN FREZEN

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in cnc draaien en frezen? Dan bent u bij Koetsenruyter Metaalbewerking zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het verspanen van diverse soorten RVS, Staal, Brons, Aluminium en kunststof. Dankzij ons uitgebreide machinepark en ons team aan vakmensen met ieder een eigen specialisme, kunnen wij een zeer divers aanbod werkzaamheden aanbieden. Hierdoor kunnen we vrijwel elk vraagstuk oplossen en u kwaliteit en tevredenheid bieden!

Benieuwd naar wat Koetsenruyter Metaalbewerking voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

CNC DRAAIEN EN FREZEN | KOETSENRUYTER IS UW PARTNER

Heeft u slecht enkele producten nodig? Ook dat is geen probleem. Wij zijn sterk in het verspanen van enkel stuks en kleine tot middelgrote series, voor diverse bedrijfstakken. Ook wij kunnen wij u helpen bij revisie werk. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen en/of bv. verbussen van onderdelen.

Doordat wij veel diverse soorten materialen op voorraad hebben, kunnen wij snel schakelen indien dit nodig is. Veel van ons voorraad materiaal is gecertificeerd. Wij kunnen u producten als het voor u nodig is merken voor de tracability. Dit wordt standaard gedaan door middel van etsen. Indien gewenst kan het ingeslagen of gegraveerd worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Contact formulier

Heeft u nog vragen over onze machines of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail of per telefoon. Daarnaast is het ook mogelijk om direct online een offerte op te vragen van de door u gewenste werkzaamheden. We komen dan zo snel mogelijk met een passende prijs. Tot ziens bij Koetsenruyter!

    Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, vraag dan hier uw offerte aan.

    Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.